Her kan du finde inspiration og opskrifter på mad udfra stenalder principperne og spise som vores forfædre gjorde.
søndag den 30. september 2012
Bagt græskar
Græskar i både og bagt i ovnen med de krydderier du lyster.
Jeg brugte idag chiliflager og fennikelfrø, som jeg stødte i morter med salt. Blandes herefter med olivenolie og græskarene vendes med det. Bag i ovnen ved 200 grader ca 20 minutter.
Kan serveres både til kød og fisk. Sidst jeg lavede dem var til bøffer og persillerodspure. Med mere julede krydderier som kanel, stjerneanis mm er det godt til andebryst. Kan virkelig anbefale dem, men husk godt med krydderi og olie, da græskar jo er meget søde i smagen.
Hvad ville du servere til dem?
SvarSletKan serveres både til kød og fisk. Sidst jeg lavede dem var til bøffer og persillerodspure. Med mere julede krydderier som kanel, stjerneanis mm er det godt til andebryst.
SvarSletKan virkelig anbefale dem, men husk godt med krydderi og olie, da græskar jo er meget søde i smagen.